Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой с 1.6 с чип/ремап?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой с 1.6 с чип/ремап?

Има ли някой колега с такъв двигател чипосан?
    ИНтересува ме вървене и т.н.
    156 TS
    ex. Spider TS

аз също съм с този двг ама... ме съвет че няма смисал няма да са най добре вложените 300лв. но все пак ако някой има опит да разкаже!

Comment

Невярвам.Според мен не може да няма някаква разлика.Ще изчакам мненията на колеги които са си чипосали колите.
      алфа 156 1.8тс16v

Comment

Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщение
        Невярвам.Според мен не може да няма някаква разлика.Ще изчакам мненията на колеги които са си чипосали колите.
        Има разлика при дизелите +30 коня при бензините около 15 , 20 и по малко харчат поне питал съм 2 , 3 ма и така разправат също така кола повече движи мен ме съветвам да си слагам ама нещо след данъка фалирах та по натам ...
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Имаше един колега от СТЗГ, той е с ремапнат 1.6, доволен е, надявам се че ще ти напише мнение....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Оо и аз съм заинтересован! Искам само да върви по-добре в ниските обороти нищо друго! Нито разхода ме интересува, нито максимална скорост!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Нито разхода ме интересува, нито максимална скорост!
              Ако не ти дреме за разход, мое да отидеш пак при Лисаз за месец за операция като моята....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                Има разлика при дизелите +30 коня при бензините около 15 , 20 и по малко харчат поне питал съм 2 , 3 ма и така разправат също така кола повече движи мен ме съветвам да си слагам ама нещо след данъка фалирах та по натам ...
                15,20?!?!
                4-5 -да...15-20... твърдо не
                Иначе това за разхода е вярно донякъде, но зависи от ремапа всичко.При мен беше с 0.5л твърдо надолу...
                Иначе най-добре се усеща между 2 и 4000об/мин промяната....
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ферарист...
                  Еее имай малко милост ! Тамън се научих пак да карам, че бях забравил от 2-та месеца без кола хихи Пък и къде са 300лв за чип къде 3000 за трансплантация на двг..
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Мойта докато се развърти до 3 оборота ще е мина пеша и за това мисля за чип
                    156 TS
                    ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
                      истината е 1.8 , 2.0 за тва е така ...
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                        истината е 1.8 , 2.0 за тва е така ...
                        Те пък все едно се развъртат по-добре... и те са същите куци магарета до 3000.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
                          еми връщай скорости,иначе мине ли ги О майко
                          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

1.6 става доста приятен след чипосване . Моята незнам Бобо какъв чеп и беше правил , но отиваше към 8000 об. Разхода ми падна с 1 кило . Предпазва се и мотора от бедни смеси във високи обороти Абе къде не сте ги дали тия 300 лева ? Замислете се колко пари може да спестите от ремонт на двигателя , само срещу 300 лева
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

А да попитам с чип на колко оборота е ограничителя ?
                              Че сега ми е на 7300мисля
                              156 TS
                              ex. Spider TS

Comment

Working...
                              X